ΝΔ για Τσίπρα: Αυτοεξευτελίζεται ψευδόμενος

Η ΝΔ με σημερινή της ανακοίνωση, απαντά στους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα, ότι είναι σχεδόν πρωτόγνωρο να κλείνει η Εθνική Οδός λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη σε περιφερειακά ΜΜΕ, ανέφερε ψευδόμενος, ότι ήταν εξαιρετική η σύλληψη του κ. Χρυσοχοΐδη να την κόψει στα δύο από μόνος του και συνέχισε «Μιλάμε για αστεία πράγματα. Είναι η πρώτη κυβέρνηση που το έκανε …»

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ, εξαπολύει σκληρή επίθεση και μιλά για γελοιοποίηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα και τερατώδη ψέματα, ενώ δίνει στην δημοσιότητα και έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με ημερομηνία 8-1-2019 (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), που είχε κλείσει η εθνική οδός.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Από τον ποταμό ψεμάτων του κ. Τσίπρα, στη χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του, σταχυολογούμε το πιο κραυγαλέο. ”Τι ευφυής σύλληψη ήταν αυτή, πώς δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια να το κάνουμε κι εμείς; Όλες οι κυβερνήσεις μία έγνοια είχαν όλα τα χρόνια που ερχόταν ο χιονιάς, να μην αποκλειστούν άνθρωποι στα σπίτια τους και να μην κλείσουν οι βασικοί οδικοί άξονες, να κοπεί στη μέση η χώρα. Και ήρθε ο Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική Οδό” είπε με το γνωστό καταγγελτικό ύφος.

Του επισυνάπτουμε λοιπόν την απόφαση της 8-1-2019 για προληπτικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού, επί δικής του πρωθυπουργίας. Πιθανόν τότε να μην το είχε αντιληφθεί, όπως και πολλά άλλα. Δύο χρόνια μετά προφανώς κάποιος από τους συνεργάτες του θα του το είπε. Αλλά εκείνος επιμένει να το λέει ψευδόμενος διαρκώς και να αυτοεξευτελίζεται».