Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Α. Τσίπρα: Είναι πλαστογράφος του Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στον Αλέξη Τσίπρα  ανεβάζοντας τους τόνους λίγες μέρες πριν τις εκλογές τις, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο ΟPEN δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές,κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για “γραφικότητα” και για “πλαστογράφηση” στις αναφορές που κάνει στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ισχυριζόμενος, ότι δεν τον ήθελε αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, ενώ τον κατηγόρησε πως “έχει στήσει ένα παρακράτος και κανείς δεν λέει τίποτα”.

Ν. Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μια παγκόσμια εμβέλεια. Ανήκει στην ιστορία, στη δημοκρατική προοδευτική ιστορία του ελληνικού λαού. Αλλά από αυτό, στο να πηγαίνουμε στην πλαστογράφηση, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας, καταντάει γραφικό. Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Α. Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να τον βάλει φυλακή”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

“Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στην ιστορία αλλά στο να πηγαίνουμε στην πλαστογράφηση της σύγχρονης ιστορίας, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας, καταντάει γραφικό. Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο κ. Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή είναι η νεότερη ιστορία” ανέφερε ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Είπε, ότι έχει οπαδούς του Ανδρέα Παπανδρέου στο κόμμα τους. Ανδρέας Παπανδρέου και Πρέσπες του Αιγαίου δεν πάνε μαζί.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τη λαϊκή φράση «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω», σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έλεγε “Πινοσέτ” και “Θάτσερ” τον Γιώργο Παπανδρέου και ήθελε να βάλει φυλακή τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όμως, τώρα λέει τα καλύτερα και για τους δύο».

«Τον Γιώργο Παπανδρέου τον έλεγε Πινοσέτ και Θάτσερ και πριν από κάποιους μήνες έλεγε τα καλύτερα. Τον Βενιζέλο ήθελε να τον βάλει φυλακή και με τις υποκλοπές έλεγε τα καλύτερα για τον κ. Βενιζέλο. Η πολιτική ουσία είναι πως είπε το εξής. Έχω καταθέσει πρόταση για τα κόκκινα δάνεια αλλά δεν είναι και σεισάχθεια. Τι υπονοεί με αυτό; Εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει όριο στην ασυνέπεια και τον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ «γιατί έχουμε μια γενιά αξιόπιστη με ένα σύγχρονο πολιτικό πρόγραμμα. Δεν έχουμε στελέχη της ΝΔ και της ακροδεξιάς στο κόμμα μας, έχουμε αξιακή στάση».