Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο, ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε, ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή στην κάλπη για την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας σημειώνοντας ότι «με την ένταξη πάνω από 110.000 μελών, 172.000 συνολικά μέλη της οργάνωσης και της νεολαίας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άλλο κόμμα, πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο ριζοσπαστικό μα πάνω από όλα ένα κόμμα των μελών».

Νωρίτερα, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι η συμμετοχή στην κάλπη του προέδρου «προσεγγίζει και μπορεί να υπερβεί τις 150.000», δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εκλογική διαδικασία.