Πρώτη ημέρα της Real Consulting στην Εναλλακτική Αγορά με άνοδο 101,27%

Στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών διαπραγματεύεται από σήμερα Αυγούστου η Real Consulting, έπειτα από έγκριση της σχετικής αίτησης που είχε υποβάλει η εταιρεία.

Η Real Consulting σε ανακοίνωση αναφέρει ότι αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα, με πελάτες από σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας. Παράλληλα, είναι στρατηγικός συνεργάτης υπηρεσιών SAP και Microsoft Dynamics στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 200 εξειδικευμένους συμβούλους. Η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές προϊόντων και εφαρμογών αδειοδοτημένου λογισμικού, σε σχέση με λογισμικά SAP, Microsoft, LS Retail και Tableau.

Σχετικά  με τα οικονομικά της στοιχεία η εταιρεία σημειώνει ότι, τα έσοδα της Real Consulting ανήλθαν το 2020 σε €19.681 χιλ.. Κύρια πηγή εσόδων του Ομίλου για το 2020 είναι οι Υπηρεσίες με έσοδα ύψους €13.131 χιλ (66,72% των συνολικών εσόδων). Από την άλλη πλευρά το EBITDΑ της εταιρίας ανήλθε στα €2.456 χιλ.

Ο Διονύσης Αθανασάκος, CEO της Real Consulting, δήλωσε σχετικά: “Η είσοδος της Real Consulting στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή, καθώς είναι επιστέγασμα της σταθερά ανοδικής και κερδοφόρας διαδρομής της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά, καθώς όλοι εμείς στη Real Consulting πιστεύουμε ότι η Ελλάδα προσφέρει ένα γόνιμο πεδίο για επενδύσεις που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία….”

Να σημειώσουμε ότι σήμερα πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης στην Εναλλακτική Αγορά, η Real Consulting ενισχύθηκε κατά 101,27%.

Ειδικότερα, η μετοχή της εταιρείας ξεκίνησε σήμερα τη διαπραγμάτευση με τιμή εισαγωγής 1,02 ευρώ, για να κλείσει τελικά στα 2,0530 ευρώ, ενώ ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλό στα 2,30 ευρώ. Η εταιρεία κατά την έναρξη της συνεδρίασης είχε αποτίμηση 21,93 εκατ. ευρώ. Στο τέλος αυτής η αποτίμηση εκτινάχτηκε στα 44,1 εκατ. ευρώ.