Πόθεν έσχες: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

Δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021). Συνολικά οι δηλώσεις φτάνουν τις 1.034.

Να σημειώσουμε ότι τα πόθεν έσχες δημοσιοποιούνται για μια ακόμα φορά χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές. Επίσης, δεν περιλαμβάνονται οι δηλώσεις των νεοεισερχόμενων βουλευτών της Βουλής, καθώς και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, του Δημήτρη Νατσιού της Νίκης, του Βασίλη Στίγκα των Σπαρτιατών και της Ζωής Κωνσταντοπούλου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η ανακοίνωση της Βουλής για τα Πόθεν Εσχες

«Από την Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 25 του Ν.5026/2023 ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

Οι εν λόγω δηλώσεις θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων, την ίδια ημέρα και ώρα 10.30 π.μ. Το πλήθος των σχετικών δηλώσεων είναι συνολικά 1.034.»

Δείτε εδώ τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών προσώπων.