Από το Σάββατο: Mουσική στην εστίαση & διευρυμένο ωράριο κυκλοφορίας

ck/culpa media

Με αργά βήματα βαδίζουμε προς την χαλάρωση των μέτρων. Όπως αναμένεται στη σημερινή ενημέρωση, που θα πραγματοποιηθεί τις 7 μμ, εκτός από τον Βασίλη Κικίλια, θα συμμετάσχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα ανακοινώσει εκτάκτως το χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του culpanews.gr, o Νίκος Χαρδαλιάς, θα ανακοινώσει, ότι από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επιτραπεί η μουσική στην εστίαση καθώς και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά μία ώρα με την απαγόρευση να ξεκινά στη 01:30 αντί για τις 12:30 που ισχύει σήμερα. Η πλήρης κατάργησή του αναμένεται, στο τέλος με αρχές του επόμενου μήνα.

Στην ενημέρωση αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων, με τον αριθμό των καλεσμένων να αυξάνεται από τους 100 στους 200.

Νωρίτερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ απέκλεισε το ενδεχόμενο άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας,  «Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή, περιμένουμε την εισήγησή της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους» και συμπλήρωσε «Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία».