Ice cream Rolls: Το τηγανιτό παγωτό!

iceroll.gr

Σοκολάτα, Μπανάνα, Φράουλα ή Κρέμα; Ό,τι να ‘ναι αρκεί να είναι παγωτό! Η ένοχη γλυκιά παγωμένη λιχουδιά, που λιμπιζόμαστε μεγάλοι και μικροί για να δροσιστούμε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Πόσοι όμως από εμάς, έχουν φάει Ice cream Rolls;

Τι είναι τα Ice cream Rolls;

Αυτό το κατεψυγμένο επιδόρπιο ξεκίνησε το 2009 ως street food από την Ταϊλάνδη, με το όνομα ‘Ταϊλανδικό τηγανιτό παγωτό’…. τώρα ήρθε και στην Ελλάδα! Οι πρώτοι που το λάτρεψαν ήταν οι Αμερικάνοι το 2012, αργότερα άρχισε να γίνεται ολοένα και περισσότερο δημοφιλές, σε όλο τον κόσμο.
Το Ice cream Rolls είναι το μόνο χειροποίητο παγωτό, που φτιάχνεται μπροστά σου!

Η διαδικασία

Παραγγέλνεις τα υλικά της αρεσκείας σου: φρέσκο γάλα, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, φρούτα, μέλι (αντί για ζάχαρη), τεμαχίζονται και αναμιγνύονται με ειδικές σπάτουλες πάνω σε μία ψυχόμενη πλάκα στους -45°C και καταλήγουν με έναν τρόπο μαγικό…σε υπέροχα παγωτορολάκια. Ταϊλανδική τεχνική!

Οι γεύσεις; Αμέτρητες… μπουγάτσα, blackforest, cheesecake, carrotcake, σοκολατόπιτα, μηλόπιτα, oreo, kinder, bueno, τα Χριστούγεννα παρασκευάζεται γεύση μελομακάρονο (που γίνεται ανάρπαστο), τη Σαρακοστή γεύση χαλβά (από γάλα, ταχίνι, μέλι και γάλα καρύδας), αν θέλουμε πάλι μπορούμε να προσθέσουμε και αλκοόλ και να το κάνουμε ice cream roll Cocktail! Όλες οι παραπάνω γεύσεις, με την επιμέλεια του Pastry Chef Νικόλα Νικολακόπουλου.

Οι βάσεις των παγωτών

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα Ice cream Rolls, δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητά πρόσθετα καθώς φτιάχνονται από ολόφρεσκο γάλα, το οποίο το προμηθεύει ο συνεταιρισμός ΘΕΣγαλα. Σχεδόν όλα τα υλικά προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς κι έτσι δίνεται η επιλογή να εμπλουτίσουμε το παγωτό μας με ολόφρεσκα φρούτα εποχής και υγιεινά super-foods.

Αυτό το καλοκαίρι έρχονται νέες γεύσεις που θα μας ενθουσιάσουν!

Δείτε τον τρόπο παρασκευής ενός Ice Roll

  • Διευθύνσεις Καταστημάτων : Ice Roll, Γιαννιτσοπούλου 2, (Γλυφάδα), Κολοκοτρώνη 13 (Χαλάνδρι), Αθηνάς 2 (Ερμού), Αιμίλιου Βεάκη 46 (Περιστέρι), Ερμού 83 (Ρόδος).
  • Site:https://iceroll.gr/

Τα ρεπορτάζ αγοράς & τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο culpanews.gr, είναι επιλογές των συντακτών. Δεν έχουν εμπορικό σκοπό και δεν αποφέρουν διαφημιστικά έσοδα.