Πρωτοφανείς απειλές Πολάκη κατά δημοσιογράφων & δικαστών – ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης έχει προφανώς αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοφανή και παραληρηματικού τύπου ανάρτηση του στο Facebook του Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταφέρεται κατά δικαστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλώντας τους μάλιστα λέγοντας πως, “αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά”.

Λίγο μετά την κατάπτυστη ανάρτηση που προσβάλει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας»

Και πρόσθεταν οι ίδιες πηγές «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή έβαζε στο στόχαστρό του 15  δημοσιογράφους,των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης με το απειλητικό μήνυμα «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος

Επίσης στο στόχαστρο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβαζε τα μέλη του δικαστικού σώματος τους Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, Ελ. Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, Γ. Κατσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη και Κασσιανή Μαρίνου, με ειδική αναφορά στους «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά» στην υπόθεση με την τηλεοπτικές άδειες και της διοίκησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομίζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016….

  • Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππά που κατάργησε η ΝΔ. Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ, τα λεφτά πίσω!!
  • Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστών με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κύρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
  • Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικών και στις εφορείες!
  • ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τράπεζες ,με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών !
  • Κατάργηση πτωχευτικού Μητσοτάκη, νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
  • Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσήδων και μεγαλοοφειλετών (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ όπως πρώτο Φλέμα κλπ κλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!».

ΝΔ κατά Πολάκη: Έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της «κάτω πλατείας»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκης προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της ΝΔ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για εποχές της «κάτω πλατείας».

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν. Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».