Το Burger Fest επιστρέφει!

Το ένατο “Burger Fest” επιστρέφει στην καρδιά της πόλης για να σε μάθει να τρως και να ψήνεις! Ένα σωστό ‘πανεψηστήμιο’ με ζουμερά burgers και παγωμένη μπύρα, που σίγουρα πρέπει να περάσεις. Πότε και πού21 έως 24.09.23 & 28 έως 01.10.23 στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Τι θα δούμε στο Burger Fest

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά δεκαπέντε  Burger House ’s, γλυκές λιχουδιές και κοκτέιλ σε περιμένουν, για μια εμπειρία γεμάτη διασκεδαστικές δράσεις όπως challenges, cook-off battles, games, photo opportunities και όπως πάντα,  εκρηκτικά live music acts.

Το ‘panepsistimio’ θα μας μάθει όχι μόνο να τρώμε, αλλά και να ψήνουμε ένα ζουμερό Burger. Φέτος στο ‘Burger Fest’ σε συνεργασία με την ‘Weber’, θα έχουμε την ευκαιρία τα απογεύματα 18.00 έως 20.00 να μάθουμε την τέχνη του ψησίματος, παρέα με τους ‘Grill Masters’, οι οποίοι θα μας προσφέρουν τις γνώσεις και τις τεχνικές τους.

Εκρηκτικά συγκροτήματα θα μας κρατήσουν με την μουσική τους, σε εγρήγορση όπως οι: Alcatrash, Mente Fuerte, Yucatan, αλλά και οι Caetano music που με τον μπασίστα τους Γιάννη Παρζιαλή και τον τραγουδιστή George Perin,  θα παρουσιάσουν κομμάτια από την δισκογραφία των ’90 s. Τέλος το συγκρότημα StereoMcs το οποίο έρχεται από την Αγγλία, με κομμάτια χιπ-χοπ και ήχους καθαρά ηλεκτρονικούς.

Να σας ανοίξουμε την όρεξη …

Τα γνωστότερα ‘Burger Houses’ συναντιούνται στο Γκάζι από όλο τον κόσμο: Tarantino Burgers Athens’, ‘The Smashers Burgers’, ‘Tsiken the Van’, ‘Tyson’, ‘Hurry up street food resto’, ‘Pax Burgers’, ‘Melt Burgers’, ‘Raw street burger’, ‘RND burger’, ‘Sam burger’, ‘Smash n Bun’, ‘Carpus’, ‘Comet Street’, ‘Gourmet Athens και τα συνοδεύουμε με ένα δροσερό ‘signature’ κοκτέιλ από το TGI Fridays ή με παγωμένη μπύρα ΙΡΑ ή ακόμη και με φοβερούς καφέδες από το LOT51.

Pax Burgers με σπιτικές σάλτσες και χειροποίητα ψωμάκια, Sam Burgers με κλίμα Αμερικάνικου Νότου γιατί έρχονται από το Μέμφις με χειροποίητες σάλτσες εκτελεσμένες στην αυθεντική εκδοχή τους. Tsiken the Van για τους λάτρεις του φρέσκου και crispy κοτόπουλου. The Smashers Burgersμε απολαυστικά τραγανό εξωτερικό και ιδιαίτερα χυμώδες και ζουμερό στο εσωτερικό τους. Τέλος τα δικά μας ντόπια και πολλή νόστιμα μπεργκεράκια που μας συστήθηκαν πέρσι από την Λάρισα και τα λατρέψαμε στην Αθήνα τα Raw street burger αλλά και τα Tarantino Burgers Athensπου καταφθάνουν από την Θεσσαλονίκη.

Οι γλυκές εκδοχές του Burger

Με ιστορία πάνω από 30 χρόνια το ‘Zuccherino έρχεται να μας διδάξει το gelato burger. Πόσοι γευστικοί συνδυασμοί μπορούν να προκύψουν από ένα αφράτο brioche βουτύρου, μία μπάλα χειροποίητου gelato ή μια λαχταριστή πραλίνα και topping. To sweet spoon Athens μας κάνει να τρέχουν τα σάλια μας, με τα διάσημα cheesecake του, αλλά και το loukoumades mpoemμε τους παραδοσιακούς χειροποίητους λουκουμάδες του.

Παλαιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ -Γκάζι Ερμού 1 & Πειραιώς, 09 έως 24.09 23 και 28.09- έως 01.10.23 Γκάζι.

  • Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα: burgerfest.gr
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ( 6 € , 8.50 €) στο: https://www.more.com/music/burger-fest-2023/
  • Facebook page: https://www.facebook.com/burgerfestgr
  • Sponsors: ΑΛΦΑ, Pepsi, Lagunitas, Lipton, VISA, efood, TABASCO, BAT, Violife, Hellmann’s, Frezyderm, Supporter:Weber.

Τα ρεπορτάζ αγοράς & τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο culpanews.gr, είναι επιλογές των συντακτών. Δεν έχουν εμπορικό σκοπό και δεν αποφέρουν διαφημιστικά έσοδα.