Το CityLST καλύπτει ανάγκες που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή

citylst.com

Στο πλαίσιο των καινοτόμων προϊόντων που προσφέρει ο Όμιλος Τεχνολογιών Άρατος εντάσσεται και το CityLST, που δημιούργησε πρόσφατα. Είναι η απάντηση θα λέγαμε, στα πολλά και ποικίλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κλιματική αλλαγή στις πόλεις, τα οποία ολοένα και διογκώνονται.

Οι ανάγκες όπως διαμορφώνονται από τα νέα δεδομένα του κύματος αλλαγών που έχει κατακλίσει τον πλανήτη, καλύπτονται με το CityLST αξιόπιστα, με ασφάλεια και συνέπεια, όπως κάνει τόσα χρόνια ο Όμιλος Άρατος.

Νίκος Μπογονικολός: Η Τεχνολογία προσφέρει μεγάλο πλούτο πληροφοριών & στοιχείων

Το  CityLST είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Νίκος Μπογονικολός και προσθέτει «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί καταφέρνουμε και κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για το συμφέρον του πολίτη, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Το  CityLST παρέχει δεδομένα της θερμοκρασίας των πόλεων υψηλής χωρικής ανάλυσης στα 12,5 m *12,5 m κάθε δέκα λεπτά με τη χρήση δορυφορικών δεδομένων και AI τεχνολογίας. Επιπλέον, παρέχει δεδομένα μέσης αξίας που υπολογίστηκαν για την περιοχή ενδιαφέροντος από ιστορικά σύνολα δεδομένων πριν από έντεκα χρόνια και προσφέρει λύση στο πρόβλημα έλλειψης συχνών και λεπτομερών μετρήσεων θερμοκρασίας στις πόλεις που οδηγεί στην αδυναμία σχεδιασμού και εφαρμογής αποτελεσματικών πολιτικών φιλικών προς το περιβάλλον».

Η Τεχνολογία συνέχισε, προσφέρει μεγάλο πλούτο πληροφοριών και στοιχείων και δε θα σταματήσουμε να ανακαλύπτουμε το καλύτερο προϊόν, κατέληξε.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.citylst.com