Την Σαπωνοποιία «Αρκάδι» εξαγόρασε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ

Την Σαπωνοποιία «Αρκάδι» που ιδρύθηκε το 1946, εξαγόρασε η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ.

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική εταιρεία στην αγορά προσωπικής φροντίδας ανακοινώνει την εξαγορά κατά 100% της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι». Με τη συμφωνία αυτή, που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη φιλοσοφία και την επιχειρηματική στρατηγική της, η Παπουτσάνης εισέρχεται στις αγορές φροντίδας ρούχων και καθαριστικών γενικής χρήσεως, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, σχολίασε σχετικά: «Με την απόκτηση της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι» και κοινή αφετηρία την ελληνική ταυτότητα, την παράδοση, την καινοτομία και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας κάνουμε ένα ιστορικό βήμα στη μακροχρόνια ιστορία της Παπουτσάνης. Αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε νέες αγορές, ενισχύουμε την ήδη δυναμική πορεία μας, εφαρμόζοντας με συνέπεια την αναπτυξιακή στρατηγική μας».

Η κ. Μαρία Μαλικούτη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι» τόνισε ότι: «Δύο από τις παλαιότερες και ιστορικές σαπωνοποιίες της χώρας με κοινές αρχές ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η συμφωνία με την Παπουτσάνης, επιστέγασμα μιας ήδη μακροχρόνιας και εξαιρετικής συνεργασίας, έρχεται σε μια σημαντική στιγμή για το ΑΡΚΑΔΙ και  ανοίγει νέες προοπτικές για περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κύριους άξονες τη βιωσιμότητα και την καινοτομία.».

Σημειώνεται ότι η Σαπωνοποιία «Αρκάδι» που ιδρύθηκε το 1946 διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ για την καθαριότητα των ρούχων και του σπιτιού καθώς και για την ατομική φροντίδα με αγνά, φυσικά, vegan και διεθνώς πιστοποιημένα προϊόντα.