“Τι φάση πάλι ρε; ” – Η πιο τρελή επιθεώρηση του καλοκαιριού

Ο όμιλος Μαροσούλη- Κοταρίδη δημιουργεί και φέτος το καλοκαίρι…το γεγονός της χρονιάς. Συνυφασμένος με τις εξαίρετες υπερπαραγωγές στο Θέατρο Άλσος, επιστρατεύει την καλύτερη του ομάδα και στήνει ένα αξέχαστο υπερθέαμα!

Ραντεβού και φέτος στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού.

Η νέα επιθεώρηση “Τι φάση πάλι ρε;”

Την Παρασκευή 09.06.23 έρχεται η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου “Τι φάση πάλι, ρε;”. Με το μοναδικό της χιούμορ, τους καυστικούς της διαλόγους και τα τρελά νούμερα, η Δήμητρα θα περιγράψει την καθημερινότητα που ζούμε, όπου πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία.

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα;

Tι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας;

Και πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα;

Η τρύπα του όζοντος θα κλείσει;

Τελικά είναι ωραία η ζωή στην Ελλάδα;

Οι Συντελεστές της παράστασης

Όλες οι απαντήσεις στην πιο τρελή επιθεώρηση του καλοκαιριού θα δοθούν επί σκηνής από ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών. Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαιτάνη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ροζαμαλία Κυρίου και τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Θανάση Αλευρά, Λευτέρη Ελευθερίου, Στράτο Λύκο, Θοδωρή Αθερίδη και Πάνο Μουζουράκη.

Την Σκηνοθεσία της παράστασης, αναλαμβάνουν οι: Θοδωρής Αθερίδης και Φωκάς Ευαγγελινός, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Φωκάς Ευαγγελινός, Μουσική: Μαρίζα Ρίζου, Σκηνογραφία- Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης και Video Artist: Παντελής Μάκκας. Τέλος Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός και Χριστίνα Καλλιακάτσου, Styling: Κώστας Ζήσης, Fashion Designer: Απόστολος Μητρόπουλος, Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης.

  • Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως. Πληροφορίες: 210-8227471 & 210-8831487.
  • Ημέρες παραστάσεων: Από Παρασκευή 9 Ιουνίου & κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή.
  • Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
  • Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης.
  • Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης.
  • Τιμές εισιτηρίων : 12€ (εξώστης), 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 50€, 55€, 60€, 65€, 70€, 75€, 80€.
  • Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει: https://www.viva.gr/tickets/theater/nea-epitheorisi-theatro-alsos-kalokairi-2023/και στα ταμεία του Θεάτρου.