THIN< 36th Thessaloniki Insurance Conference 2024: Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο στη Β. Ελλάδα

Με λιγότερο από έναν μήνα μακριά, οι εργασίες για το 36th Thessaloniki Insurance Conference τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι προεγγραφές για το συνέδριο – θεσμός στην ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος έχουν ήδη ξεκινήσει!

Για 14η χρονιά το Thessaloniki Insurance Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη. Το 36th THINC αποσκοπεί στην ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου σχετικά με τα ζητήματα και τις ευκαιρίες της τρέχουσας επικαιρότητας, φέρνοντας σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης.

Δείτε στο φετινό Τhessaloniki Insurance Conference

Στο φετινό συνέδριο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα της ασφάλισης κατοικιών και επιχειρήσεων έναντι των φυσικών φαινομένων που κυριαρχούν στην σύγχρονη κλιματική αβεβαιότητα.

Παράλληλα, στελέχη και εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και διαμεσολαβητικών σχημάτων θα ενημερώσουν τους συνέδρους για τις εξελίξεις στον κλάδο αλλα και θα παρουσιάσουν νέα ασφαλιστικά προγράμματα.

Η θεματολογία του φετινού 36th Thessaloniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

  • Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση το 2024 – Προκλήσεις και Προοπτικές
  • Συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τις ασφάλιση ιδιωτών και επιχειρήσεων
  • Ασφαλίσεις πιστώσεων. Ένας κλάδος με μεγάλες προοπτικές τα επόμενα χρόνια.
  • Ο κλάδος Περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
  • Κλιματική Αλλαγή και η συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης
  • Η υποχρεωτικότητα στις ασφαλίσεις – Θετικά και Αρνητικά
  • Κυβερνοασφάλεια και Ασφάλιση – Τα νέα δεδομένα
  • Artificial Intelligence και Ασφαλιστική αγορά – Τι μας διδάσκει το ChatGPT

Πως θα εγγραφθείτε

Η διαδικασία προεγγραφής είναι πολύ απλή. Επισκεφθείτε τον online ιστότοπο του συνεδρίου, thinc.gr και μεταβείτε στην ενότητα εγγραφές. Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής και εξασφαλίστε από σήμερα κιόλας τη θέση σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε απευθείας πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία, τους χορηγούς και την διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τα ασφαλιστικά συνέδρια της Innovation Media

Τα συνέδρια της Innovation Media (πρώην Insurance Innovation) και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, με διαρκή παρουσία στο χώρο από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και με τη συνεργασία σημαντικών θεσμικών, κλαδικών φορέων. Τα συνέδριά μας ανασχεδιάζονται διαρκώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και πρακτικά.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 36th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@innovationmedia.gr).