ΠΑΣΟΚ κατά Λοβέρδου: Έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου & Σκέρτσο

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος / Photo: fb

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση από τη Χαριλάου Τρικούπη στις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, ότι «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα».

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν ότι: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε χθες στην ΕΡΤ ότι εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές, θα προτείνει τρίτο πολιτικό πρόσωπο, επιμένοντας στη γραμμή «όχι Μητσοτάκης ή Τσίπρας για πρωθυπουργός», χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Νωρίτερα, ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 κάλεσε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, να αποκαλύψει την «κατάλληλη στιγμή» το πολιτικό πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού και για το σενάριο των μετεκλογικών συνεργασιών.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα -για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες» τόνισε ο πρώην υπουργός. Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό, πρόσθεσε δε ότι «κατ’ αρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

Ακούστε τη συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου