Οικονόμου: Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε – O δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα “σημαία”, είναι ο ίδιος που το 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα

Σκλήρη απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άρθρου των New York Times (NYT) για τις παρακολουθήσεις.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου τονίζει ότι η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί τη θέση της εφημερίδας και υπενθιυμίζει στο Αλέξη Τσίπρα – παραθέτοντας και το σχετικό άρθρο εκείνης της εποχής – ότι ο συγκεκριμένος  δημοσιογράφος, είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα, επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της στον  «υβριδικό πόλεμο» της Τουρκίας, στον Έβρο.

Η δήλωση του κ. Οικονόμου

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα “σημαία”, είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥ ΡΙΖΑ-ΠΣ ανήρτησε το άρθρο των ΝΥΤ στo twitter σχολιάζοντας:

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς».