Οικονόμου: O κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες & στηρίζει τους αντιεμβολιαστές

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξεπέλυσε χθες η κυβέρνηση με την οποία τον καλεί να αποπέμψει τον Παύλο Πολάκη για τις δηλώσεις του που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και ζητά μονοκλωνικά.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε μπούρδες τις αναφορές του πρωθυπουργού περί ατομικής ευθύνης των πολιτών και του μοναδικού όπλου του εμβολίου.

Η συγκεκριμένη αναφορά θεωρήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ως σαφής στήριξη του Πολάκη στους αντιεμβολιαστές και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια σημειώνοντας “Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία”, ενώ καταλήγει με νόημα “Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στην Kυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία”.

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στην Kυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία».

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη

“91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!
Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!
Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….
Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους .Τις μεταλλαξεις δεν τις πιάνουν πληρως τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές κοβιντ,στις Μεθ και στους θανάτους !!
Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )
ΦΥΓΕΤΕ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!”