Netflix: Στην 6η θέση του παγκόσμιου top 10 το “Maestro”

Ακόμα πιο ψηλά στη διεθνή κατάταξη των σειρών του Netflix ανεβαίνει το «Maestro».

Η δημοφιλής σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παραμένει στο top 10 των μη αγγλόφωνων σειρών του Neflix, φτάνοντας μάλιστα στην 6η θέση για την “εβδομάδα 20- 26 Μαρτίου”. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις του «Maestro» σε χρόνο που αφιέρωσαν οι συνδρομητές του Netflix σε όλο τον κόσμο, όπου σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του ξεπερνά τις 13 εκατ. ώρες μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Reallife, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Netflix, από τις 7,3 εκατ. ώρες που συγκέντρωσε την πρώτη εβδομάδα, το «Maestro» συμπλήρωσε ήδη 13.260.000 ώρες θέασης σε όλον τον κόσμο. Ενδεικτικά και για λόγους τάξης μεγέθους, η δημοφιλής αμερικανική σειρά «You» μετά από έξι εβδομάδες μετάδοσης συγκεντρώνει περίπου 30 εκατ. ώρες.

Το «Maestro» βρίσκεται σε υψηλές θέσεις (στα top 10), κυρίως σε χώρες της Ευρώπης και ειδικότερα της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, της Μάλτας, του Ισραήλ, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας.

Όσο για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, τα γυρίσματα ξεκινούν τις προσεχείς ημέρες από τους Παξούς, ενώ η πρεμιέρα του «Maestro 2» στο Mega προγραμματίζεται για το 2024.

Με πληροφορίες από RealNews