Ο Μπομπ από το Broadway έρχεται στο Christmas Theater

Η Ελλάδα με το Christmas Theater, είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα επίσημα δικαιώματα της υπερπαραγωγής του Broadway: Μπομπ Σφουγγαράκης «The Musical»! Για δύο ολόκληρα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Μπομπ με τους φίλους του, στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του Musical

O Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με τους φίλους του: Πάτρικ, Σάντυ, κύριο Καβούρη, Πλαγκτόν και φυσικά Καλαμάρη κατοικούν στον βυθό Μπικίνι. Οι κάτοικοί του αντιμετωπίζουν προβλήματα, μιας και ένα ηφαίστειο πρόκειται να εκραγεί και να αφανίσει την πόλη τους! Δίνεται διαταγή από την κυβέρνηση, να κλειστούν όλοι στα σπίτια τους. Ο Μπόμπ μαζί με τους φίλους του, μαζεύει τις δυνάμεις του και αποφασίζουν να σώσουν την πόλη τους. Θα καταφέρουν να σώσουν τον βυθό Μπικίνι από την καταστροφή και να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα;

Τα σκηνικά και οι συντελεστές

Ένας φαντασμαγορικός βυθός και εικοσιένα εκρηκτικοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί, χορευτές με μία μεγάλη ορχήστρα, μας ξεναγούν στα μυστικά της θάλασσας. Εντυπωσιακές χορογραφίες, διάλογοι που εξάπτουν τη φαντασία, λαμπερά κοστούμια, δίνουν και ντύνουν τον πολύχρωμο εαυτό τους, πάνω στη σκηνή υπό την σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια των: David Bowie, Tom Kenny, Andy Paley καθώς και πρωτότυπα τραγούδια που έγραψαν ειδικά για τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη όπως: οι Steven Tyler και Joe Perry από τους Aerosmith, η Cindy Laupper, ο John Legent κ.α. Το μιούζικαλ «Μπομπ Σφουγγαράκης» απέσπασε το 2018 στο Broadway το Drama Desk Award ως το καλύτερο μιούζικαλ της χρονιάς καθώς και 12 υποψηφιότητες για βραβείο Tony την ίδια χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία τω βραβείων!

Ποιος είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης

Την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση,  την έκανε στις 17 Ιουλίου 1999. Ο Μπομπ δημιουργήθηκε από έναν θαλάσσιο Βιολόγο και Σχεδιαστή τον Stephen Hillenburg. Τα τελευταία 17 έτη ο Μπομπ, είναι η «Νούμερο 1 παιδική σειρά», παίζεται σε 170 χώρες και οι ιστορίες του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 30 γλώσσες!

Ο ήρωας μας είναι αθεράπευτα αισιόδοξος, τίμιος και ειλικρινής, ζει στον Ειρηνικό Ωκεανό κάτω από τον κοραλλιογενή ύφαλο Bikini. Το σπίτι του είναι ένας ανανάς και οι καλύτεροι του φίλοι είναι ο Πάτρικ και ο Καλαμάρης. Δουλεύει ως ψήστης σε ένα εστιατόριο fast food, τον «Τραγανό Κάβουρα».

Ο κύριος Καβούρης είναι ο εργοδότης του, που συχνά εκμεταλλεύεται την αφέλεια του Μπομπ, προς όφελός του, κάτι που ο Μπόμπ δεν το καταλαβαίνει. Στα χόμπι του έχει την προπόνηση καράτε με την Σάντυ, το ψάρεμα τσούχτρας, να κάνει σαπουνόφουσκες, και ενίοτε να εκνευρίζει το γείτονά του Καλαμάρη. Σαν κατοικίδιό του, έχει τον Γκάρι το σαλιγκάρι, όπου σε πολλές περιπτώσεις είναι και η φωνή της λογικής του Μπομπ.

Ας απολαύσουμε τον Μπομπ και ολόκληρη την παρέα του, που προετοιμάζονται στο χορό και στο τραγούδι και ανυπομονούν να σας υποδεχτούν τα φετινά Χριστούγεννα στην τεράστια φαντασμαγορική σκηνή του Christmas Theater!

Christmas Theater Μπομπ Σφουγγαράκης «The Musical» στις 12.21 (19.30) & 05.12.21 (17.00) και στις 11.12.21 (15.00) & (19.30) & 12.12.21 (12.00) & (17.00) Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου (Βείκου 137).

Τιμές εισιτηρίων: 30 € (Α’ Ζώνη), 25 € (Β’ Ζώνη), 20 € (Γ’ Ζώνη), 15 € (Δ’ Ζώνη), 10 € (Ε’ Ζώνη). Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια. Για τα παιδιά έως 17 ετών απαραίτητη είναι η προσκόμιση self-test 24 ωρών.

Πληροφορίες 211-7701700 & στο viva.gr 

Η πανδημία στην Ελλάδα απεικονισμένη από τον Μπομπ Σφουγγαράκη