Κατάθεση αίτησης για ένταξη της NewCo στην ΕΝΑ STEP του ΧA

pixabay

Η εταιρεία NewCo Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 20 Απριλίου κατέθεσε αίτηση ένταξης προς διαπραγμάτευση των μετοχών της στην κατηγορία ΕΝ.Α. STEP της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) μέσω της εταιρείας Aeonic Securities CIF PLC, που αποτελεί εγκεκριμένο Σύμβουλο Εισαγωγής από το ΧΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μανόλης Χρυσοστάλης με την ευκαιρία κατάθεσης του φακέλου ένταξης δήλωσε: “Για μας στην NewCo η ένταξη σε χρηματιστηριακή αγορά αποτελεί κεντρική στρατηγική επιλογή. Πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην εταιρική μας εξέλιξη και θα βελτιώσει την απήχηση μας σε πελάτες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, ελπίζουμε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους επενδυτές”.

Επιπλέον ο κ. Χρυσοστάλης εξέφρασε την ικανοποίηση της εταιρείας για τη μέχρι στιγμής άψογη συνεργασία με τον Σύμβουλο Εισαγωγής, Aeonic Securities CIF PLC, και την εταιρεία Business Management Cosnulting, P&I, που υποστήριξε συμβουλευτικά την οργάνωση και ανάπτυξη της NewCo, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής (Advisory Board) της εταιρείας, Δρ. Νίκος Μπογονικολός, δεσμεύτηκε σε συνεχή υποστήριξη της νέας εταιρείας ενώ παράλληλα δήλωσε: “Οι τεχνολογίες BlockChain και Internet of Things θα επιταχύνουν την πορεία προς ένα δίκαιο και αξιόπιστο κόσμο. Για το σκοπό αυτό, μέσω της Συμβουλευτικής Επιτροπής της εταιρείας, θα επιχειρήσουμε να κινητοποιήσουμε το διεθνές μας δίκτυο στελεχών των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών καθώς και ακαδημαϊκών, σε συνδυασμό με την προώθηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που διαθέτουμε”.

Η κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και πολιτών, για:

  • πιστοποιημένα έγγραφα υψηλού δείκτη ασφαλείας (BlockChain authedication)
  • υπηρεσίες που σχετίζονται με την πρόσβαση σε ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, σχετικές με την υγεία (εφαρμογή Tap2SOS)
  • υπηρεσίες διάθεσης και ενεργοποίησης έξυπνων σφραγίδων (Smart Shilding) με εφαρμογή στους μετρητές εταιρειών παροχής ενέργειας και στον κλάδο των logistics

αποτελούν τις αρχικές αγορές στις οποίες θα απευθυνθεί η εταιρεία, με βασική επιδίωξη την ανάπτυξή τους

Σχετικά με τη NewCo

Για [τους πολίτες Ελλάδας, Ευρώπης και διεθνώς] που [αναζητούν να προσδώσουν σε καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες τους ασφάλεια, ευκολία και μειωμένο κόστος], η [NewCo.] παρέχει [αποτελεσματική και αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας BlockChain και Internet of Things (IoT)] επειδή [μπορεί να συνδυάσει, τη γνώση, την εμπειρία με την καινοτομία που απαιτείται από τη σύγχρονη διεθνοποιημένη και εκθετική εποχή].

Όραμα μας η ανάδειξη της εμπιστοσύνης ως βασικού συντελεστή παραγωγής – καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες αποκτούν ασφάλεια, ευκολία και ανταγωνιστικό κόστος.

Αποστολή μας, η αποτελεσματική και αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας BlockChain και Internet of Things – συνδυάζοντας γνώση, εμπειρία με την καινοτομία που απαιτείται στη σύγχρονη διεθνοποιημένη και εκθετική εποχή.