Εντυπωσιακή παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην κορυφαία έκθεση INTERSEC 2023 στο Dubai

Η INTERSEC είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την ασφάλεια, πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στο Ντουμπάι και παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά προϊόντων στους τομείς της ασφάλειας, της ασφάλειας πληροφοριών, της πυρκαγιάς και διάσωσης, της υγείας, της εσωτερικής ασφάλειας και της επιτήρησης.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, μετά από 3 χρόνια λόγω της πανδημίας, συμμετείχε δυναμικά φέτος στη διεθνή έκθεση INTERSEC 2023,  που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Ιανουαρίου 2023.

Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ  και ο Assistant Export Manager – κ. Νικόλαος Αντάρ – Μαυρίδης. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν στον μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών, τα αντιπροσωπευτικά καινοτόμα προϊόντα της πλούσιας γκάμας της, τα οποία δίνουν λύσεις  σε ένα τεράστιο δυναμικό πωλήσεων.

Ο μεγάλος αριθμός διεθνών επισκεπτών περιγράφει γιατί η INTERSEC έχει μοναδική αξία για όλες τις ομάδες-στόχους του κλάδου ασφάλειας. Οι επισκέπτες της μπορούν, αν πράγματι θέλουν, να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να ξεκινήσουν νέα έργα και συνεργασίες. Επιπλέον η INTERSEC προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης οραματικών στόχων. H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα πλαίσια του εξωστρεφή χαρακτήρα της, συμμετείχε στο μεγάλο αυτό διεθνές γεγονός του κλάδου και η συμμετοχή της ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο από τον αριθμό, όσο και από την ποιότητα των συμμετοχών.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».