Έντονες αντιδράσεις στη νέα δήλωση Κασσελάκη: “αν σας πει κανείς τίποτα, θα τους ξεσκίσω”

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, με το Προεδρείο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ζήτησε να του αναφέρουν τα προβλήματα, τονίζοντας πως «αν σας πει κανείς τίποτα, θα τους ξεσκίσω».

ΝΔ: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η συγκεκριμένη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη 

Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στη δήλωσή του προσθέτει: «Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!

«ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος».

Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Κασσελάκη έρχεται σε συνέχεια των όσων είπε δύο ημέρες, συνομιλώντας με κατοίκους της Ηγουμενίτσας, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, λέγοντας πως «και άλλοι, που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά.