Αποχωρεί η Reggeborgh από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

gekterna.com

Την αποχώρησή της από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε η Reggeborgh, με καθυστέρηση 24 ωρών και με τις φήμες να έχουν κατακλύσει την αγορά, ότι η εταιρεία  βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το family office της κ. Μαριάννας Λάτση για την πώληση ποσοστού.

Συγκεκριμένα, η Reggeborgh Invest με μια λιτή ανακοίνωση «ενημερώνει» το επενδυτικό κοινό ότι «μετά από μία επιτυχημένη και προσοδοφόρα επενδυτική παρουσία στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. έχει συμφωνήσει να προχωρήσει σε αποεπένδυση από την εταιρεία».

Η Reggeborgh Invest θα προχωρήσει στις σχετικές, λεπτομερείς ενημερώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σταδιακή μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., που σήμερα ανέρχεται σε 28,181%.

«Η Reggeborgh Invest θα διατηρήσει και θα ενισχύσει τις λοιπές επενδύσεις της στην Ελλάδα γιατί πιστεύει βαθύτατα στο μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβιβαστεί το ποσοστό της Reggerborgh Invest ύψους 28,181%. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε κ. Περιστέρης θα αποκτήσει επιπλέον ποσοστό κοντά στο 14% (κατέχει ήδη το 16%) φθάνοντας έτσι το 30%. Η κ. Μ. Λάτση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αποκτήσει ένα ποσοστό που θα κυμαίνεται στο 7%. Αδιευκρίνιστο παραμένει που μεταβιβάζεται το υπόλοιπο ποσοστό.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ