Ο Γιάννης Πάριος live στο Faliro Summer Theater ǀ Παρασκευή 14 Ιουλίου

Μετά από τις συνεχόμενες sold-out εμφανίσεις του, ο Γιάννης Πάριος έρχεται να μας χαρίσει μαγικές καλοκαιρινές βραδιές, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Για μία μόνο βραδιά στο Faliro Summer Theater στις 14.07.23 και ώρα 21.00 ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης, ξεκινά την περιοδεία του και θα συνεχίσει το ερωτικό του ταξίδι σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, με αποσκευές τα τραγούδια 55 χρόνων και μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

Τα πρώτα βήματα του πιο ερωτικού ερμηνευτή της Ελλάδας

Έχοντας τραγουδήσει πάνω από 600 τραγούδια ο Γιάννης Πάριος, κατά κόσμον Ιωάννης Βαρθακούρης, αφού τελείωσε το γυμνάσιο της Πάρου, αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα και να σπουδάσει Ιατρική. Η πρώτη του δουλειά ήταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ‘Σαρωνίς’, απέναντι από το νυχτερινό κέντρο ‘Νεράιδα’, εκείνη την εποχή τραγουδούσαν ο Γιάννης Βογιαζής, με την Τζένη Βάνου. Ο μαέστρος της ‘Νεράιδας’ Κώστας Κλάββας έμενε στο ξενοδοχείο Σαρωνίς, γνωρίστηκε με τον Γιάννη Πάριο όπου έγινε αργότερα μαθητής του, κάνοντας φωνητική στη μουσική σχολή Κλάββα.

Στη σχολή είχε καθηγητή και τον Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος του είπε μία μέρα να έρθει σπίτι του, για να κουβεντιάσουν την επαγγελματική του εξέλιξη. Στο σπίτι του συνάντησε τον στιχουργό Πυθαγόρα και τον Απόστολο Καλδάρα, δύο γνωριμίες που τον βοήθησαν πολύ, να πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματά, στο χώρο του τραγουδιού. Με νυχτοκάματο 25 δραχμές τη βραδιά και ξεκινώντας να τραγουδά στην Πλάκα, μετέπειτα στη ΄Νεράιδα’, ηχογράφησε τα πρώτα του 45αρια δισκάκια με τραγούδια των Καλδάρα και Κουγιουμτζή.

‘Της μοίρας το παιχνίδι’ το 45άρι που του εμπιστεύθηκε μετέπειτα ο Γιώργος Μητσάκης, τον συστήνει στο ευρύ κοινό σαν ένα μελωδικό τραγουδιστή που μετατρέπει μέσα από την ερμηνεία του, τον ανδρικό καημό σε λύπη. Αυτό το χαρακτηριστικό της έκφρασης των συναισθημάτων, τον κάνει πρωτοποριακό για την εποχή του!

Τι θα ακούσουμε στη συναυλία

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός… ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος!

Θα τραγουδήσουμε μαζί του, τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες, θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.

Faliro Summer Theater “Δώσε μου λιγάκι ουρανό”: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραιτίνη 2 Παλαιό Φάληρο ǀ Πληροφορίες: 210-9213310, email: falirosummertheater@gmail.com ǀ Ημέρα παράστασης: Παρασκευή 14.07.23 και ώρα: 21.00 (στο χώρο λειτουργούν μπαρ) ǀ Τιμές εισιτηρίων : VIP 30€ – Α’ Ζώνη 25€ – Β’ Ζώνη 29€ – Γ’ Ζώνη 15€

Λοιπές περιοδείες: Τρίτη 29 Αυγούστου –  Θέατρο Λόφου, Κιλκίς, Τετάρτη 30 Αυγούστου – Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου – Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου – Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου – Αρχαίο Θέατρο Άργους, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου – Faliro Summer Theater.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει: https://www.viva.gr/tickets/music/giannis-parios-dose-mou-ligaki-ourano-1/?evId=553538 και στα φυσικά σημεία: Καταστήματα Public, Media Markt.