Δ. Τζανακόπουλος: Το επιτελικό κράτος κατέρρευσε

syriza.gr

“Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε τις τελευταίες τρεις μέρες της κακοκαιρίας, όπως καταρρέει και όλους τους τελευταίους μήνες με τη διαχείριση της πανδημίας”, δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο 107.7” της Πάτρας.

“Μιλάμε για ένα επιτελικό μπάχαλο, στο οποίο η μισή Αττική οδηγήθηκε σε blackout, εξαιτίας ενός χιονιά που σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών δεν είναι και πρωτοφανής”, σημείωσε.

Όσον αφορά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να κλείσει προληπτικά την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, τόνισε ότι “φαίνεται πως ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλησε να αποφύγει να εφαρμόσει ένα νόμο που η ίδια η ΝΔ ψήφισε, σύμφωνα με τον οποίον εφόσον ο ιδιώτης που έχει την ευθύνη του δρόμου, τον κλείσει εξαιτίας της κακοκαιρίας, τότε μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με υψηλό πρόστιμο

Ερωτηθείς για τη διακοπή ηλεκτροδότησης που έπληξε χιλιάδες νοικοκυριά, συνέδεσε το ζήτημα “με την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει ο ΔΕΔΔΗΕ και αυτό γιατί προετοιμάζουν την ιδιωτικοποίησή του”., είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.