Το Φάντασμα της Όπερας στο Christmas Theater

The Phantom Of The Opera / people.gr

Η παράσταση φαινόμενο των 140 εκατομμυρίων θεατών παγκοσμίως, επιστρέφει στις 08.02.23 στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater και στις 08.03 23 στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη, με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου!

Η παραγωγή

Η people Entertainment Group φέρνει το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών, με τα διάσημα κλασικά του τραγούδια που άφησαν εποχή, το άρωμα μυστηρίου, σασπένς αλλά και την τρυφερή ιστορία αγάπης της Κριστίν με το ‘Φάντασμα της Όπερας’ έρχεται και θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Βρισκόμαστε στην όπερα του Παρισιού τη δεκαετία του 1880, η οποία είναι στοιχειωμένη από μία οντότητα, γνωστή ως το ‘Φάντασμα της Όπερας’. Η νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν, καλείται να τραγουδήσει στη θέση της κορυφαίας σοπράνο της Όπερας Καρλότα, η οποία είναι άρρωστη. Στη παράσταση ο υποκόμης Ραούλ αναγνωρίζει την παιδική του φίλη και ανακαλεί τον έρωτά του για εκείνη. Όταν την επισκέπτεται στα παρασκήνια, ακούει έναν άνδρα να την κολακεύει, μόνο που όταν διερευνά το καμαρίνι της, το βρίσκει άδειο!

Πίσω στην όπερα, οι διευθυντές λαμβάνουν μία επιστολή από το ‘Φάντασμα’, που απαιτεί να ερμηνεύσει η Κριστίν τον ρόλο της ‘Μαργαρίτας’ του Φάουστ και ο εξώστης  5 να παραμείνει άδειος, για δική του χρήση. Οι διευθυντές αγνοούν την επιστολή, με αποτέλεσμα ο πολυέλαιος μυστηριωδώς, να πέσει και να σκοτώσει έναν θεατή! Το ‘Φάντασμα ονόματι Έρικ’ απαγάγει την Κριστίν, στο κρησφύγετό του και της δείχνει το αληθινό- παραμορφωμένο πρόσωπό του. Η Κριστίν ζητάει να την ελευθερώσει και συμφωνεί υπό τον όρο ότι, θα φοράει το δαχτυλίδι του και θα του είναι για πάντα πιστή.

Όταν επιστρέφει η Κριστίν στην Όπερα λέει στον υποκόμη την απαγωγή της και της υπόσχεται ότι θα την πάρει μακριά από τον ‘Έρικ’. Τραγουδώντας για τελευταία φορά στο ‘Φάντασμα’, αποφασίζει να την απαγάγει και να την πείσει να τον παντρευτεί. Ο υποκόμης ανακαλύπτει το κρησφύγετο του ‘Φαντάσματος’ και τότε ο τελευταίος τυφλωμένος από ζήλια, απειλεί την Κριστίν ότι αν δεν την παντρευτεί θα σκοτώσει αυτούς και όλους τους θαμώνες της Όπερας, χρησιμοποιώντας εκρηκτικά.

Η Κριστίν τον ικετεύει και προσφέρεται να γίνει η “ζωντανή του νύφη”, τον φιλάει και της αποκαλύπτει συγκινημένος ότι δεν έχει φιληθεί ποτέ. Επιτρέπει στον υποκόμη να δραπετεύσουν και τους αναφέρει ότι σε λίγο θα πεθάνει από αγάπη. Η Κριστίν επιστρέφει στο κρησφύγετό του, τον καίει κάπου που ποτέ, δεν θα ψάξουν να τον βρουν και του επιστρέφει το χρυσό δαχτυλίδι. Η Κριστίν και ο υποκόμης κλέβονται και δεν επιστρέφουν ποτέ.

Οι συντελεστές

Το Φάντασμα της Όπερας, ένα πλάσμα με φωνή αγγέλου, φτιαγμένο από σκοτάδια και θρύλους ερμηνεύει ο διεθνής Rockstar Tim Howar, που κατέπληξε κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία του στον ομότιτλο ρόλο στο West End του Λονδίνου. Στο ρόλο της νεαρής πριμαντόνας Κριστίν συναντάμε την εκπληκτική Harriet Jones και τη λαμπερή Georgia Wilkinson! Στο ρόλο του Ραούλ, ο μοναδικός Nadim Naaman που εκτός των πολλών χρόνων ερμηνείας του συγκεκριμένου ρόλου στο Λονδίνο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την προηγούμενη φορά στην Ελλάδα!

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης

Η παράσταση είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους 

Παραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP – www.people.gr

Christmas Theater: Λ. Βείκου 137, τηλ.211-7701700, Παραστάσεις: 08.02.23 έως 26.02.23 Ώρα παραστάσεων: 20.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: VVIP: 135-115€, VIP: 115-95 €, Ζώνη Α΄ 70-85€, Ζώνη Β΄ 58-70€, Ζώνη Γ΄ 45-55€, Ζώνη Δ΄ 32-39€, Ζώνη Ε΄ 21-25€, Ζώνη ΣΤ΄ 17-20€.

Για δέσμευση εισιτηρίων ΑμεΑ επικοινωνείτε με το τμήμα ticketing εταιρείας στο e-mail tickets@people.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

Για ομαδικά εισιτήρια επικοινωνείτε με το τμήμα ομαδικών κρατήσεων στο e-mail groups@people.gr. Πληροφορίες: 2168004868 

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει: https://www.viva.gr/tickets/musical/christmas-theater/the-phantom-of-the-opera/ & ct.gr τηλ επικοινωνίας: 211-7701700