Συνεργασία της NewCo AE & Blockchain 2050 BV για αντιπροσώπευση των προϊόντων της

newcotech.io

Σε σύμβαση αντιπροσώπευσης των προϊόντων της προχώρησε η NewCo A.E. με την Blockchain 2050 BV. Ειδικότερα, η NewCo Α.Ε. ενεργοποίησε σύμβαση αντιπροσώπευσης των προϊόντων της:

Περικάρπιο Tap2SOS: Χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο τηλέφωνο και με την ασφάλεια και προστασία της τεχνολογίας Blockchain, πραγματοποιείται άμεση ανάκτηση κρίσιμων ιατρικών δεδομένων ενός ασθενούς από άλλο πρόσωπο (συγγενή, παραϊατρικό πρόσωπο κ.λπ.), με ασφάλεια (COTIC).

Documents Authentication: Πιστοποίηση ψηφιακών εγγράφων οποιασδήποτε μορφής, ιδιαίτερα αυτών που έχουν νομική ή οικονομική αξία. Με χρήση τεχνολογιών blockchain και κρυπτογραφίας.

Smart Shielding: Υπηρεσίες διάθεσης και ενεργοποίησης έξυπνων σφραγίδων με εφαρμογή στους μετρητές εταιρειών παροχής ενέργειας και στον κλάδο των logistics με στόχο την αποτροπή πρόσβασης τρίτων και τη διασφάλιση ακεραιότητας μετρητών και containers με την ασφάλεια και την προστασία της τεχνολογίας Blockchain.

H Blockchain2050 BV θα διακινεί κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα της NewCo Α.Ε. στις εξής χώρες: Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία και Γαλλία.

Η NewCo Α.Ε. προσδοκά, μέσω της συνεργασίας με μια από τις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο της τεχνολογίας Blockchain με έδρα το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, να διεισδύσει δυναμικά στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των καινοτόμων προϊόντων της.