Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία για απευθείας πωλήσεις από τους χρήστες

To Skroutz με ανακοίνωση του παρουσιάζει τη νέα του υπηρεσία Skoop by Skroutz.

Το Skoop είναι η νέα υπηρεσία του Skroutz, με την οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αγοράζουν καινούρια, μεταχειρισμένα ή χειροποίητα προϊόντα από ιδιώτες. Προς το παρόν, η υπηρεσία θα εξυπηρετεί αποστολές μόνο εντός Ελλάδος και σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Από τη σελίδα Skoop by Skroutz, μπορεί ο χρήστης να βρει προϊόντα, που έχουν αναρτηθεί για πώληση και τον ενδιαφέρουν. Σε κάθε σελίδα προϊόντος θα μπορεί να δει την κατάσταση του (μεταχειρισμένο ή καινούριο), πότε δημοσιεύτηκε η αγγελία, τα χαρακτηριστικά του αλλά και φωτογραφίες του, για να έχεις πλήρη εικόνα.

Πώς μπορώ να πουλήσω δικά μου προϊόντα μέσω Skoop;

Ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να πουλήσεις μέσω της Skoop by Skroutz τα δικά του προϊόντα, είτε είναι καινούργια, είτε μεταχειρισμένα, είτε χειροποίητα. Η Skroutz αναλαμβάνει τη μεταφορά, την πληρωμή σου και τις επιστροφές, εάν χρειαστούν. Η υπηρεσία μέχρι 30/04 είναι δωρεάν και η διαδικασία για να ανεβάσεις τις αγγελίες σου και να πουλήσεις δικά σου προϊόντα είναι πολύ απλή!

Αρχικά, θα χρειαστεί εγγραφή συμπληρώνοντας στη φόρμα ΑΦΜ, ΙΒΑΝ στο οποίο θέλεις να πληρωθείς για τις πωλήσεις σου και τη διεύθυνση από την οποία θες να παραλαμβάνει η μεταφορική εταιρεία τα προϊόντα που θα πουλήσεις.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει τα προϊόντα που θέλει για πώληση, στη φόρμα. Μπορεί να προσθέσει ένα προϊόν που ήδη προβάλλεται από το Skroutz, βρίσκοντάς το από την αναζήτηση, ή να καταχωρήσει κι ένα νέο προϊόν, που δεν υπάρχει στην πλατφόρμα μας, καινούριο, μεταχειρισμένο ή ακόμα και χειροποίητο.

Η πληρωμή με αντικαταβολή και η πληρωμή με δόσεις/δάνειο δεν είναι διαθέσιμες. H έκδοση τιμολογίου δεν είναι διαθέσιμη στο Skoop. Η διαδικασία αγοράς είναι ίδια με την αγορά από κατάστημα. Την παραγγελία την διαχειρίζεται η ομάδα του Skroutz, παρέχοντας εγγυημένη ασφάλεια και ευκολία. Στις παραγγελίες Skoop δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής λόγω αλλαγής γνώμης (υπαναχώρηση).