Ηρώδειο: Αντώνης Ρέμος & Michael Bolton μαζί

Μία βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη, έχουμε την τιμή να απολαύσουμε στο Ηρώδειο στις 13.09.23 και ώρα 21.00 τους κορυφαίους τραγουδιστές με τις βελούδινες ερωτικές  και αισθαντικές φωνές τους: Αντώνη Ρέμο και Michael Bolton!

Λίγα λόγια για τους καταξιωμένους τραγουδιστές

Michael Bolton

Ο Michael Bolton με τις αξεπέραστες του μπαλάντες που έχουν μείνει στην ιστορία:When a Man Loves a Woman’, How Am I Supposed to live without youμε μία καριέρα πολλών δεκαετιών, δύο βραβεία Grammy και με πωλήσεις 75 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως, έχει πλέον καθιερωθεί στη μουσική βιομηχανία γιορτάζοντας πάνω από 50 χρόνια συνεισφοράς στη Μουσική.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σύμβολα, που έχουν εμπνεύσει τη δική του καριέρα, όπως οι: Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming, BB King, Bob Dylan και – ίσως η μεγαλύτερη επιρροή του – ο Ray Charles. Θα έχουμε την τιμή και την μεγάλη ευκαιρία να ακούσουμε και τη νέα του συλλογή  φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο album: Spark of Light που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος, ο ερμηνευτής της καρδιάς μας,  με την υπέροχη του φωνή από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα, βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή! Τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts, ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο, οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.
Από το 2012 έως σήμερα έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς: Julio Iglesias, Gloria Gaynor, Eros Ramazzoti, UB40, Dany Brilliant, GipsyKings είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή.

Αυτή την φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, σε ένα από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως. Ο ίδιος έχει επιλέξει ένα ρεπερτόριο από μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, που έχει ήδη συνεργαστεί στην μέχρι σήμερα καριέρα του και έχει προσθέσει στην προσωπική του δισκογραφία.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού ǀ Τετάρτη 13.09.23 ǀ ώρα: 21.00

  • Τιμές εισιτηρίων Κάτω Διάζωμα : VVIP: 300 €, Διακεκριμένη Ζώνη: 250 €, Ζώνη A: 180 €, Ζώνη B: 150 €, Ζώνη Γ: 110 €.
  • Τιμές εισιτηρίων Άνω Διάζωμα : Ζώνη Δ: 110 €, Ζώνη Ε: 90 €, Ζώνη ΣΤ: 80 €, Ζώνη Ζ: 70 € (περιορισμένη ορατότητα).
  • Προπώληση : TICKET SERVICES, Εκδοτήριο:Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, Τηλεφωνικά: 2107234567, Online: ticketservices.gr
  • Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%
  • Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 50€ στο τηλέφωνο: 2107234567 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ-5μμ).