H IT Concept SA στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, με την οικονομική στήριξη εκ μέρους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ύστερα από έγκριση του Προέδρου της (ΔΟΕ) Thomas Bach, αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά με μια επένδυση αξίας 12.000.000€!

Στην επένδυση αυτή συμπεριλήφθηκαν οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες όπως δίκτυα οπτικών ινών σε όλη την ακαδημία, FTTR Fiber to the Room, τουτέστιν οπτικές ίνες που καταλήγουν σε κάθε δωμάτιο ώστε να διανέμεται internet, τηλεφωνία και τηλεόραση με υψηλές ταχύτητες, διασύνδεση με συστήματα αυτοματισμού και κεντροποιημένου ελέγχου όλου του χώρου. Επίσης πολύ σημαντική προσθήκη είναι η πλατφόρμα OCG360, η οποία παρέχει διαδραστική τηλεόραση για την παρακολούθηση IPTV, την ενημέρωση για δραστηριότητες καθώς και την διανομή πληροφορίας και ελεγχόμενης πρόσβασης μέσω του Weefee (wifi hotspot) από την ίδια πλατφόρμα.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, η ΙΤ Concept SA είναι υπερήφανη και ευγνώμων για τη συμμετοχή της στην ολική ανακαίνιση της Ολυμπιακής Ακαδημίας από την ΔΟΕ, σε αυτήν την Ιερή Γη της Αρχαίας Ολυμπίας. Μέσω αυτής γεννήθηκε για μία ακόμα φορά η Ολυμπιακή Φλόγα, το διαχρονικό και γεμάτο μηνύματα σύμβολο του Ολυμπισμού.

Ευχαριστούμε την κατασκευαστική εταιρεία D-TEAM S.A. για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος επεσήμανε για τη σχέση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με την Ελληνική Διεθνή Επιτροπή: “Ο κοινός δρόμος και η ευθύνη απέναντι στην κληρονομιά των αρχαίων και σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων ήταν πάντα το αποκορύφωμα της σχέσης μας.”

Στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε κι εμείς ως IT Concept!