Δημοσκόπηση ΚΙΝΑΛ: Προβάδισμα Λοβέρδου έναντι Ανδρουλάκη – Γεννηματά

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας «to the point» που δημοσιεύθηκε χθες 11/7 στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής», ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ενώ σχεδόν επτά στους δέκα επιθυμούν την επαναφορά της ονομασίας ΠΑΣΟΚ και του «πράσινου ήλιου».

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος με ποσοστό 33,8% έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ. Ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 32,5% και η σημερινή πρόεδρος του κινήματος, Φώφη Γεννηματά με 16,6%. Ο Χάρης Καστανίδης λαμβάνει ποσοστό 5%, ο Παύλος Γερουλάνος 3,8% ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 8,3% απαντά «δεν ξέρω- δεν απαντώ».

2.JPG

Επτά στους δέκα επιθυμούν την επαναφορά της ονομασίας ΠΑΣΟΚ και του «πράσινου ήλιου»

Στο ερώτημα “πως θα βλέπατε την επαναφορά ρης ονομασίας ΠΑΣΟΚ και του συμβόλου του (πράσινου ήλιου)” το 52,5%, θα έβλεπε θετικά την επαναφορά της ονομασίας ΠΑΣΟΚ και του συμβούλου του (πράσινου ήλιου), ενώ το 19,9% το «βλέπει» μάλλον θετικά. Αρνητικά απαντά το 5,6% και μάλλον αρνητικά το 4,3%.«Δεν παίζει κανένα ρόλο» απαντά το 15,2% και «δεν ξέρω ή δεν απαντώ» το 2,5%.

3.JPG

Η ταυτότητα της έρευνας

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία «to the point» στις 13 Περιφέρειες της χώρας το διάστημα 14-22 Ιουνίου 2021 και δημοσιεύεται στην «ΜτΚ». Τύπος Έρευνας: Ποσοτική τηλεφωνική έρευνα σε 670 άτομα, εκ των οποίων 485 ψήφισαν ΚΙΝΑΛ τον Ιούλιο του 2019 (από 1079 άτομα που απάντησαν συνολικά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την έρευνα της εταιρίας «to the point» / Μακεδονία της Κυριακής.