Auto Athina 2024: Η μεγαλύτερη & η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα

“Auto Athina 2024”, η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου, έρχεται να γράψει νέα σελίδα στη εκθεσιακή αγορά των 4 τροχών προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της.

Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, το υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα φιλοξενήσει την 9η ήμερη εκθεσιακή γιορτή του Αυτοκινήτου, σημαδοτώντας μια νέα εποχή για τον κλάδο στην Ελλάδα.

Τι περιλαμβάνει η Έκθεση “Auto Athina 2024″

Όλα τα νέα μοντέλα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, θα λάβουν μέρος με ξεχωριστά events και happenings, θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες, test- drives, ομιλίες από πρόσωπα διεθνούς βεληνεκούς και εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών.

Οι λάτρεις του αυτοκινήτου, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις νέες τάσεις στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτροκίνηση, τη βιώσιμη κινητικότητα και τις νέες τεχνολογίες.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ, υποδέχεται κορυφαίες εταιρίες αυτοκινήτων, παγκόσμιας εμβέλειας κατασκευαστές, ανερχόμενες start- up εταιρίες που παρουσιάζουν καινοτόμες και δελεαστικές προ ιοντικές λύσεις.

Παρόντες οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων

Alfa Romeo, BMW, Buggy Motors, BYD, Citroen, Cupra, Dacia, DFSK, DS Automobiles, Farizon, Fiat, Ford, Jeep, Honda, Hyundai, KGM, KIA, Lea Pmotor, Lynk & co, Mazda, Mercendes Benz, MG Motor, Mini, Mustang, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, SEAT, Smart, Subaru, Tesla, Volvo, οι εκθέτες θα είναι παρόντες  για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα στη μεγαλύτερη έκθεση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Εξίσου δυναμικό παρών θα δώσουν οι Hertz  και Instacar, που πρωταγωνιστούν στο χώρο του leasing, όπως και οι όμιλοι BMW Group Financial Services και Petropoulos Group

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, με πλήθος εκθεμάτων, από πολυτελή και σπορ μοντέλα μέχρι προηγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε test-drives και να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν όλα τα νέα μοντέλα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 04.10.24 (Press Day), ώρα: 18.30 από τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη και Υποδομών & Μεταφορών κ. Χ. Σταικούρα στην είσοδο της αίθουσας.

  • Auto Athina 2024 (05.10.24 έως10.24, Χώρος διεξαγωγής: Metropolitan Expo.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 14.00- 21.00, Σάββατο & Κυριακή: 10.00- 21.00
  • Τιμή Εισιτηρίου: 10 €
  • Η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑΜΕΑ & για τα παιδιά έως 12 ετών.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, έξω από το ξενοδοχείο Sofitel (στο Αεροδρόμιο), θα υπάρχουν shuttle busses με την ειδική σήμανση ‘Εκθεσιακό Κέντρο’, τα οποία μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στο εκθεσιακό κέντρο.