Η Olympia Electronics συμβάλει για το περιβάλλον στo πλαίσιo της πολιτικής εταιρικής ευθύνης “Think Green”

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να χορηγήσει τον we4all, έναν Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό που αναλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις. Η συγκεκριμένη χορηγία θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση εκπαίδευσης των μαθητών ενός σχολείου σε περιβαλλοντικά θέματα και την ανάγκη της συμβολής καθενός από εμάς στην προστασία του πλανήτη μας.

Ο we4all είναι ένας ΜΚΟ που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Οι δραστηριότητες του we4all  

  • Δράσεις Αναδάσωσης ή Δενδροφύτευσης.
  • Πότισμα και φροντίδα για τα δέντρα που έχει φυτεύσει.
  • Προστασία δασικών εκτάσεων.
  • Καθαρισμό ακτών και θαλάσσιου περιβάλλοντος.
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων για να φέρουν κοντά ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και όραμα.
  • Διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σε σχολεία και άλλους οργανισμούς για αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Ο συγκεκριμένος ΜΚΟ απολαμβάνει ευρεία αναγνώριση, τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και από τους πολίτες, αφού έχει φυτεύσει πάνω από 103.000 δέντρα σε όλη την χώρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.

O we4all έχει τη στήριξη δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους στις οποίες πλέον προστίθεται και η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Κοινό μας όραμα είναι να δούμε την ανθρωπότητα να συνυπάρχει σαν μία μεγάλη οικογένεια, σε αρμονία με την φύση και τις υπόλοιπες μορφές ζωής.

«OLYMPIA ELECTRONICSγια έναν ασφαλέστερο κόσμο».