Ο Αλέξης Τσίπρας θα εμβολιαστεί αύριο με ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη «ανακαλυφθεί»

Στις 2 Νοεμβρίου 2020 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε σφοδρή κριτική στον σχεδιασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «εμπόριο ελπίδας». Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε: «Την ίδια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα, λέγοντας δήθεν ότι έχει εξασφαλίσει -και μάλιστα δωρεάν- ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί»

Η Ελλάδα έχει ήδη παραλάβει τα πρώτα 9.750 εμβόλια και οι πρώτοι εμβολιασμοί ξεκίνησαν, μάλιστα με το «ανύπαρκτο» εμβόλιο που ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί πρόκειται αύριο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου να εμβολιαστεί και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται πόσο «γυμνός είναι ο Βασιλιάς». Το έλλειμμα πολιτικού προσανατολισμού στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται όλο και μεγαλύτερο τον τελευταίο καιρό. Ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του έχουν εναποθέσει όλες – τις τελευταίες – τους ελπίδες, στην πανδημία λαϊκίζοντας με οπουδήποτε τρόπο και με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν  τις συνθήκες για να λειτουργήσουν τα κινήματα οργής με σημαία την πανδημία. Χωρίς πρόγραμμα και  προτάσεις, με ακραίο λόγο επιδιώκουν να  δημιουργήσουν συνθήκες  πολιτικού διχασμού.

Φαντάζονται με λίγα λόγια ένα  νέο 2015 και δίκες στις πλατείες. Μόνο που αυτή τη φορά η κοινωνία είναι υποψιασμένη  και γίνονται ιδιαίτερα ενοχλητικοί όχι στην Κυβέρνηση, αλλά στους ίδιους τους πολίτες.

Ο θόρυβος που κάνουν, οι μισές αλήθειες που λένε και τα fake news  που αναπαράγουν ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κουράσει την κοινωνία. Άλλωστε οι δημοσκοπήσεις εδώ και 11 μήνες δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχουν στρέψει τους πολίτες απέναντι στους ίδιους. Η αγανάκτηση για πρώτη φορά στρέφεται προς την αντιπολίτευση. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την κοινωνία δεν το καταλαβαίνουν. Το τι γίνεται στον κόσμο καθόλου δεν τους απασχολεί. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.