Τον Νίκο Παππά προτείνει ο Κασσελάκης για τον πρόεδρο της Κ.Ο. – Δεν παραιτείται ο Φάμελλος

Επεισοδιακή εξελίσσεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κίνηση απελπισίας του Στέφανου Κασσελάκη να προτείνει τον Νικο Παππά τη θέση του προέδρου της Κ.Ο., αντικαθιστώντας τον Σωκράτη Φάμελλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκρατης Φάμελλος δήλωσε πως δεν παραιτείται από αυτήν, ενώ κατά την τοποθέτηση του ανέφερε πως η πρόταση αυτή μας οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια, προσθέτοντας ότι τα πραγματικά προβλήματα δεν κουκουλώνονται με αιφνιδιασμούς και καθαιρέσεις.

Όπως σημείωσε, η ΚΟ εδώ και 11 μήνες λειτουργεί με ενότητα και ομοψυχία έχοντας παράξει σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο. Και ξεκαθάρισε λέγοντας “δεν παραιτούμαι”, ζητώντας να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ, δηλαδή να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον του.

Να σημειώσουμε πως η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη εκτός από την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου, πρότεινε για νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τον Γιώργο Γαβρήλο, τον Γιάννη Σαρακιώτη και την Νίνα Κασιμάτη. Αντιθέτως, διασώζονται η Θεοδώρα Τζάκρη που παραμένει στη θέση της γραμματέως της Κ.Ο. και ο  Διευθυντής της Κ.Ο ο Θάνος Μωραΐτης.