Θέατρο Άλσος: “Τότε, Τώρα, Πάντα” – Η νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή

Γιατί η επιθεώρηση είναι για «Τότε, τώρα, πάντα» η καλύτερη συνταγή για γέλιο αλλά και για κριτική και φυσικά διασκέδαση; Τη συνταγή του γέλιου και της ανεμελιάς, την γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας, ο πολυτάλαντος Σταμάτης Φασουλής.

Η νέα επιθεώρηση στο Θέατρο Άλσος κάνει το ντεμπούτο της αυτό το καλοκαίρι, την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί και γράφει.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ: ένας τράπερ (Λευτέρης Ελευθερίου), ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη (Ματίνα Νικολάου)… Κι ακόμη η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας.

Σε τι κόσμος άραγε ζούμε; Όλες οι απαντήσεις στο φως, αλλά και στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος. Σχόλιο, ανατροπές, χιούμορ και πολύ μουσική και χορό σε μια παράσταση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων.

Ο πολυμελής θίασος

Ένας εκλεκτός πολυμελής θίασος πρωταγωνιστών, οι οποίοι ερμηνεύουν κείμενα των: Σταμάτη Φασουλή, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης είναι οι: Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου,  Ελένη Καστάνη,  Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και φυσικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Σε guest εμφάνιση: η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ενώ συμμετέχουν και οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου & Φαίη Φραγκιώτη.

Τη μουσική γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και ο Κώστας Ζήσης.

Ραντεβού και φέτος, στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος, μέσα στο πάρκο του Πεδίον του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού!

  • Καλοκαιρινό “Θέατρο Άλσος”: Ευελπίδων 4, Κυψέλη (Πεδίον του Άρεως) τηλ: 201-8226471 & 210-8831487.
  • Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου 2024. Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή. Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.30
  • Προπώληση Εισιτηρίων: more.com
  • Τιμές εισιτηρίων: VIP: 80 €, Α’ Ζώνη: 60 €, B’ Ζώνη: 45 €, Γ’ Ζώνη: 30 €, Δ’ Ζώνη: 20 €, Π.Ο. Ζώνη: 15 €